Search
Search

EkoGroup Vila, strada Polonă nr.19, sector 1: noul sediu corporate boutique al Eko Group

EkoGroup Vila

Începând cu data de 06.06.2024, EkoGroup Vila, situată pe strada Polonă nr.19, sector 1, devine noul sediu corporate boutique al companiei Eko Group. Această schimbare marchează un nou capitol în istoria acestei clădiri istorice, transformând-o într-un centru de afaceri elegant și rafinat, destinat companiilor care doresc să organizeze evenimente corporate de lux și să beneficieze de servicii de marketing și publicitate de top.

EkoGroup Vila: Un loc de prestigiu pentru afaceri

EkoGroup Vila este situată într-o zonă centrală și prestigioasă a Bucureștiului, pe strada Polonă nr.19, sector 1. Clădirea, care a fost anterior cunoscută sub numele de Casa Tătărăscu și restaurantul Heritage, a fost complet renovată și adaptată pentru a servi drept sediu administrativ de business corporate boutique. EkoGroup Vila combină elemente de arhitectură neoflorentină și neoromânească, oferind un cadru unic și elegant pentru desfășurarea activităților de afaceri.

Serviciile oferite de Eko Group

Eko Group se mândrește cu o gamă variată de servicii de publicitate și marketing digital, adaptate pentru a satisface nevoile diverse ale clienților săi. Printre principalele servicii oferite de Eko Group se numără:

 • Rețeaua Digitală DOOH (indoor): Promovare pe display-urile și totemurile digitale din rețeaua Eko Group, situate în peste 100 de locații premium. Această platformă revoluționară de publicitate ajută companiile să atragă atenția și să câștige loialitatea clienților.
 • Generare de LEAD-uri cu AI: Utilizarea inteligenței artificiale pentru a genera lead-uri de calitate pentru diverse tipuri de afaceri. Această strategie inovatoare este esențială pentru creșterea și dezvoltarea afacerilor în mediul digital.
 • Marketing Politic: Eko Group oferă servicii specializate de marketing politic, ajutând candidații și partidele politice să își optimizeze campaniile și să comunice eficient cu alegătorii.
 • Promovare Presă (PR): Servicii de relații publice și apariții în presă, optimizate pentru SEO, care contribuie la creșterea vizibilității și îmbunătățirea imaginii publice a afacerilor.
 • Închiriere Totemuri 4K: Soluții de publicitate prin închirierea de totemuri 4K pentru vizibilitate maximă în locații strategice.
 • Steaguri Direcționale: Publicitate prin steaguri direcționale, care ajută la creșterea vizibilității brandurilor în locații cheie din București.

Un spațiu de evenimente corporate de lux

EkoGroup Vila nu este doar un sediu administrativ, ci și un loc ideal pentru organizarea de evenimente corporate de lux. Companiile pot beneficia de acest spațiu elegant și rafinat pentru a găzdui conferințe, seminarii, întâlniri de afaceri și alte evenimente importante. Descoperă mai multe despre EkoGroup Vila și serviciile oferite.

Beneficiile organizării evenimentelor la EkoGroup Vila

Organizarea evenimentelor corporate la EkoGroup Vila oferă numeroase avantaje, printre care:

 • Locație Centrală: EkoGroup Vila este situată într-o zonă centrală și ușor accesibilă, ceea ce o face ideală pentru evenimentele corporate.
 • Cadru Elegant: Clădirea combină elemente de arhitectură neoflorentină și neoromânească, oferind un cadru unic și sofisticat pentru evenimente.
 • Servicii de Top: Eko Group oferă o gamă variată de servicii de publicitate și marketing digital, adaptate pentru a satisface nevoile diverse ale clienților săi.
 • Tehnologie Modernă: EkoGroup Vila este dotată cu tehnologie modernă, inclusiv totemuri 4K și display-uri digitale, care pot fi utilizate pentru prezentări și alte activități.

Invităm companiile să descopere EkoGroup Vila

Invităm companiile să descopere EkoGroup Vila și să profite de oportunitățile oferite de acest spațiu elegant și sofisticat pentru organizarea de evenimente corporate de lux. Cu servicii de top și o locație de prestigiu, EkoGroup Vila este locul ideal pentru desfășurarea activităților de afaceri și promovarea brandurilor.

O istorie bogată transformată într-un viitor promițător

Casa Tătărăscu, cunoscută anterior sub numele de restaurant Heritage, a avut o istorie bogată și tumultuoasă. Construită în anii ’30 de către Aretia Tătărăscu, această clădire a fost martoră la numeroase evenimente istorice și schimbări sociale. După confiscarea sa în perioada comunistă, clădirea a fost recuperată de familia Tătărăscu după Revoluția din 1989. Transformarea sa în restaurantul Heritage a adus o nouă viață acestei clădiri, contribuind la păstrarea și promovarea patrimoniului cultural românesc.

Astăzi, sub numele de EkoGroup Vila, clădirea continuă să servească drept un simbol al excelenței și rafinamentului. Transformarea sa într-un sediu de business corporate boutique al companiei Eko Group marchează un nou capitol în istoria sa, oferind un spațiu modern și sofisticat pentru desfășurarea activităților de afaceri.

Servicii personalizate pentru nevoile afacerilor moderne

Eko Group înțelege nevoile afacerilor moderne și oferă soluții personalizate pentru a ajuta companiile să își atingă obiectivele. Descoperă mai multe despre serviciile Eko Group și cum pot acestea să contribuie la succesul afacerii tale.

Un mediu de lucru pozitiv și susținător

Eko Group pune un accent deosebit pe dezvoltarea profesională și personală a angajaților săi, creând un mediu de lucru pozitiv și susținător. Echipa Eko Group este formată din profesioniști dedicați și talentați, care contribuie semnificativ la succesul companiei. Eduard Petrescu, CEO-ul Eko Group, subliniază importanța fiecărui membru al echipei în realizările companiei: “La Eko Group, fiecare angajat este valoros și contribuie semnificativ la realizările noastre. Recunoaștem și apreciem diversitatea de talente și dedicarea fiecăruia. Investim în dezvoltarea profesională și personală, creând un mediu de lucru pozitiv și susținător. Succesul nostru se bazează pe colaborarea strânsă, inovație și integritate, iar angajații noștri sunt piatra de temelie a acestei filosofii. Ei sunt cei care ne ajută să ne atingem obiectivele și să ne depășim așteptările, zi de zi.”

Testimoniale de la clienți satisfăcuți

Eko Group se mândrește cu recenziile pozitive primite de la clienții săi, care reflectă profesionalismul și dedicarea echipei. Iată câteva testimoniale de la clienți satisfăcuți:

 • Mircea Miculescu, CEO: “Colaborând cu Eko Group de-a lungul anilor, am fost mereu impresionat de profesionalismul și dedicarea lor. Serviciile lor de publicitate outdoor au transformat complet vizibilitatea afacerii mele în București.”
 • Daniel Vaida, CEO: “Eko Group nu este doar o companie de publicitate, este un partener de încredere. Valorile lor, precum responsabilitatea și onestitatea, se reflectă în fiecare proiect pe care îl realizează.”
 • Larisa Panait, Marketing Manager: “Eko Group a transformat complet modul în care ne promovăm afacerea. Publicitatea lor outdoor prin steagurile direcționale a avut un impact imens asupra vizibilității brandului nostru.”

Invităm companiile să organizeze evenimente corporate de lux la EkoGroup Vila

Companiile sunt invitate să descopere EkoGroup Vila și să organizeze evenimente corporate de lux în acest spațiu elegant și rafinat. EkoGroup Vila oferă toate facilitățile necesare pentru desfășurarea evenimentelor de succes, într-un cadru deosebit și prestigios. Aflați mai multe despre EkoGroup Vila și serviciile oferite.

EkoGroup Vila, situată pe strada Polonă nr.19, sector 1, este noul sediu corporate boutique al companiei Eko Group. Această clădire istorică, transformată într-un centru de afaceri modern și sofisticat, oferă un cadru ideal pentru desfășurarea activităților de business și organizarea de evenimente corporate de lux. Cu o gamă variată de servicii de publicitate și marketing digital, Eko Group continuă să sprijine companiile în atingerea obiectivelor lor și în creșterea vizibilității pe piață.

Invităm companiile să descopere EkoGroup Vila și să profite de oportunitățile oferite de acest spațiu elegant și sofisticat pentru desfășurarea activităților de afaceri. Cu servicii de top și o locație de prestigiu, EkoGroup Vila este locul ideal pentru desfășurarea activităților de afaceri și promovarea brandurilor. Descoperă mai multe despre EkoGroup Vila și serviciile oferite.

În final, EkoGroup Vila nu este doar un sediu administrativ, ci un simbol al excelenței și rafinamentului, continuând tradiția de prestigiu asociată cu această clădire istorică. Transformarea sa într-un sediu de business corporate boutique sub numele de EkoGroup Vila marchează un nou capitol în istoria sa, oferind un spațiu modern și sofisticat pentru desfășurarea activităților de afaceri și promovarea brandurilor.