Search
Search

Ioana Pîntea

Eduard Petrescu este CEO-ul și fondatorul Eko Group, o companie inovatoare și lider în domeniul advertising-ului și al generării de lead-uri cu ajutorul inteligenței artificiale. Cu o vastă experiență în industrie și o viziune strategică clară, Eduard Petrescu a transformat Eko Group într-un partener de încredere pentru numeroase afaceri din România. Prin intermediul serviciilor sale nișate, Eko Group se distinge prin calitatea și eficiența soluțiilor oferite.

Valorile și Filosofia de Conducere

Eduard Petrescu pune un accent deosebit pe valoarea echipei și pe importanța fiecărui angajat în succesul companiei. Filosofia sa de conducere este bazată pe colaborare, inovație și integritate. „Succesul nostru se bazează pe colaborarea strânsă, inovație și integritate. Angajații noștri sunt piatra de temelie a acestei filosofii. Ei sunt cei care ne ajută să ne atingem obiectivele și să ne depășim așteptările, zi de zi.” Această abordare a fost esențială în dezvoltarea și menținerea unei culturi organizaționale pozitive și productive.

Servicii proprii in proportie de 95% | Eko Group

Ne mândrim cu serviciile noastre nișate, dezvoltate în proporție de 95% de mine și echipa mea. Aceste servicii sunt concepute pentru a satisface nevoile specifice ale fiecărui client și pentru a maximiza succesul acestora.

  • Rețea digitală DOOH (indoor): Publicitate digitală strategic plasată în locații premium. Această rețea permite clienților să ajungă la un public larg și diversificat, oferind o vizibilitate crescută și un impact semnificativ.
  • Promovare presă (PR): Oferim relații publice personalizate, adaptate fiecărui client. Serviciile noastre PR sunt concepute pentru a crește vizibilitatea și reputația clienților noștri în media, prin articole optimizate SEO și campanii de presă bine planificate.
  • Închiriere totemuri 4K: Totemuri digitale de înaltă calitate, ideale pentru publicitate indoor. Aceste totemuri oferă o rezoluție excelentă și o durabilitate deosebită, fiind perfecte pentru locații cu trafic intens.
  • Generare de lead-uri cu AI: Soluții inovatoare pentru atragerea de lead-uri, folosind inteligența artificială. Aceste soluții sunt personalizate pentru fiecare client, asigurându-se că aceștia primesc lead-uri de înaltă calitate care pot fi convertite în clienți fideli.
  • Marketing politic: Strategii de marketing politic eficiente pentru creșterea vizibilității. Oferim consultanță și campanii de marketing care ajută politicienii și partidele să își transmită mesajele și să își mobilizeze susținătorii.
  • Steaguri direcționale: Publicitate outdoor, perfectă pentru sporirea vizibilității brandului în locații cheie. Aceste steaguri sunt plasate strategic pentru a atrage atenția și a ghida publicul către locațiile clienților noștri.

 

Eduard Petrescu este un lider vizionar și un profesionist dedicat, care a reușit să transforme Eko Group într-un partener de încredere pentru afaceri din România. Prin inovație, integritate și o abordare centrată pe echipă, Eduard continuă să inspire și să ghideze compania spre noi orizonturi de succes. Serviciile nișate oferite de Eko Group sunt un testament al angajamentului său față de excelență și față de succesul clienților săi.

Compania care oferă servicii de cea mai bună calitate clienților

Alatura-te comunitatii mele pe retelele de socializare

Ultimele Apariții Presă